Ahmad Ikwan hadif's FotoPage
First Son
By: Nursalfiza Amat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Dec-2010 08:06 Email | Share | | Bookmark
AQIQAH hADIF

 
 
 
View all 6 photos...
Alhamdulillah..akhirnya dah tercapai niat aku untuk Aqiqahkan anak ku dengan kambing..emm..sumenyer berjalan lancar..walaun mulanya banyak rintangan...Yang best tu...pagi2 dah bikin kecoh itu kambing...sebenarnya 2 ekor kambing tapi akhirnya menjadi 1 kambing, 1 biri2..hehehe..mak aku cakap tak pe..janji kambing..sebab bukan niat biri2...huhuhuhu....ha, tak abis lagi cerita kambing tadi..dia boleh lari..hehehe..tu yang bleh jadi seekor kambing and seekor lagi biri2...ok la tu..
and past kenduri tu esoknya kami pun berjalan-jalan ke rumah ayah nyang ku di taman negara..memang rutin hari raya, kalau tak kami ke sana, dia akan kemari..memang best ang memang seronok tambahan pula, semua ada..cuma anakwa jer tak ada, sebab turn perak tahun ni....


Monday, 6-Dec-2010 07:55 Email | Share | | Bookmark
Ikhwan di botakkan

 
hehehe...tengok entri pun dah gelak dah aku ni.....best tengok anakku dibotakkan oleh mamak tu...relex jer..anak jantan la katakan..


Monday, 6-Dec-2010 05:23 Email | Share | | Bookmark
Makan kenduri My Huby Best Friend @ Besaout

 
 
 
View all 5 photos...
Salam ketemu...dah lama rasanya x update..terlalu sibuk dengan si kecik, sampai kadang-kadang terlupa alam cyber ni..hehehe..gambar ni diambil sewaktu kenduri kawin en. suami punya kawan baik kat felda besaout..sebelah pompuan..sebab sebelah lelaki(Che Ar)en. suami keje..so x leh pegi la..kelaka tambah lucu sebab sampai dah tak ada orang dah..tinggal kami bertiga beranak jer..tapi Alhamdulillah, en. suami sempat ambik gambar dengan che ar..hehehe...TQ kepada Che ar dan isteri kena sudi melayan kami bertiga...
Balik dari rumah Isteri Che ar, Kami bergerak ke TROLAK, Sg, Kelah....best2..memang best..bila dah dapat D3100 aku nanti, aku nak ajak en.suami g sana lagi..sebab hari tu tak puas ke sana. hari hujan, lagipun x bawak baju pun...main2 jer sikit2..esok2..kita pegi lagi ye en. suami..hehehe...
ape pun..trip ke Trolak, sangat best..and hopely..dapat ketemu lagi Sg. Kelah Hot Spring...


Thursday, 24-Jun-2010 00:37 Email | Share | | Bookmark
Hari Guru SKTembangau 3

 
kek yang sedap lagi besar...TQ C.Amin
kene la potong2..makan same2 student
View all 5 photos...
15 Mei...setiap tahun, hari guru..huhuhu..guru rupenyer aku ni....dah sah sebagai cikgu, baru la aku tau bebanan kerja setiap hari atas bahu guru..keje kilang, keluarkan produk, macam tu gak cikgu, keluarkan produk..tapi produk kami berbeza dari semua, sebabnyer produk kami..manusia, hamba Allah, Hamba Allah inilah yang bakal membuat percaturan tentang keamanan , tentang ekonomi, tentang politik, kejayaan, pembanggunan..semuanya terletak di bahu kami...berat tak? berat kan....susah nak membentuk hamba Allah berjaya dan menjadi insan yang cemerlang dari rohani, dan jasmani..sebab tu kami beri penekanan Jeris bagi semua..agar produk yang kami hasilkan menjadi insan yang sempurna, kerana semuanya terletak di tangan mereka...

macam aku lagi la...betapa susahnya nak membolehkan mereka2 yang terlalu lambat untuk membaca seiring dengan umur dan rakan mereka..yang tak boleh langsung pun aada..adakala pemikiran mereka sedikit kebelakang daripada umur mereka jadi IQ mereka sedikit rendah dan ini yang menjadikan mereka lambat untuk berfikir dan mengingat apanyang diajar oleh guru. dan mereka-mereka inilah yang perlu aku asuh dan didik mereka...

ape pun yang penting, guru adalah lilin...pilihlah antara menerangi dan membakar diri untuk menerangi....doaku semoga aku dan rakan seperjuangan ku menjadi guru yang hebat......untuk membentuk pemimpin yang hebat....


Wednesday, 23-Jun-2010 11:58 Email | Share | | Bookmark
@ KL With Hadif

Bulat mama
hadif boring papa
sayang ma..
View all 6 photos...
Jalan-jalan...hehehe..masa ni la kitaorang nak spend masa with my son..ye la...orang len holiday time cuti sekolah, kitaorang lak lain..sebab waktu kita cuti my huby tak cuti, jadi kene setkan bukan waktu cuti sekolah.
Kebetulan lak kita g cari kain kat jalan TAR , so bawak la Mr. Hadif lagi bukan kita yang dukung, hehehe mestilah papanyer Mr. Hadi...cian huby ponek bawak Hadi Jr.
Punyer la suke Hadi Jr. ni menengok orang ramai..sebab dia ni memang suke dengan ramai orang..so gelak jer la..sampai penat2 main..

ni sikit sebanyak gambar buah hati masa g KL hari tu..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net